09:26 uur 09-08-2023

Meiji Seika Pharma maakt positieve resultaten bekend in fase II-onderzoek met ME3183, een nieuwe zeer krachtige selectieve PDE4-remmer, bij patiënten met matige tot ernstige plaque psoriasis in de Verenigde Staten en Canada

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Meiji Seika Pharma Co., Ltd. (hoofdkantoor: Tokio, president en vertegenwoordiger: Daikichiro Kobayashi) heeft vandaag bekendgemaakt dat ME3183, een nieuwe zeer krachtige selectieve fosfodiësterase-4-remmer (PDE4-remmer), het primaire eindpunt heeft bereikt voor PASI-75, gedefinieerd als het percentage proefpersonen dat een verbetering van 75% bereikte in de Psoriasis Area Severity Index (PASI), in een klinisch fase II-onderzoek onder patiënten met matige tot ernstige plaque psoriasis, uitgevoerd in de Verenigde Staten en Canada.

Het klinische fase II-onderzoek (NCT05268016) werd uitgevoerd om de werkzaamheid, veiligheid en verdraagbaarheid van ME3183 te evalueren bij een- of tweemaal daagse toediening over een periode van 16 weken aan patiënten met matige tot ernstige plaque psoriasis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meiji Pharma USA Inc.

Yasushi Miyazawa

President

Telefoon: 201-777-7133

E-mail: mpu.contact@meiji-us.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr