17:07 uur 09-08-2023

Bregal Milestone kondigt de verkoop aan van Epassi aan TA Associates en Warburg Pincus

Fonds I-investering gaat meer dan 5x rendement op verkoop genereren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Bregal Milestone, een toonaangevende pan-Europese private equity-onderneming voor technologiegroei, heeft vandaag de verkoop aangekondigd van Epassi Group (‘Epassi’), een marktleider in het aanbieden van personeelsvoorzieningen in Scandinavië en een toonaangevende speler in het VK, Ierland, en Italië, aan TA Associates en Warburg Pincus LLC.

Epassi, opgericht in 2007 en gevestigd in Espoo, Finland, is een vooraanstaande leverancier van mobiele betalingsoplossingen voor het verstrekken van personeelsvoorzieningen en andere diensten. Met meer dan 13 miljoen gebruikers stelt de mobiele betalingsoplossing van Epassi werknemers in staat om via één enkele app eenvoudig toegang te krijgen tot hun personeelsvoorzieningen, zoals maaltijdvouchers, sportschoollidmaatschappen en parkeerkaarten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jillian Hazelton

Hoofd Marketing & Communications

Jillian.hazelton@bregal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr