19:00 uur 09-08-2023

Annalise Enterprise scoort op breed front met reeks goedkeuringen van regelgevende instanties

De oplossingen van Annalise.ai zijn inmiddels beschikbaar voor klinisch gebruik in meer dan 40 landen en hebben de meest recente goedkeuringen van de EU en Singapore.

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Annalise.ai, een van de toonaangevende leiders op het gebied van AI-oplossingen voor beslissingsondersteuning, is verheugd te kunnen aankondigen dat het bedrijf voor zijn Annalise Enterprise CTB meerdere aanvullende goedkeuringen ontvangen. De Annalise Enterprise CTB, een hulpmiddel waarmee CT-onderzoeken van het hoofd worden geïnterpreteerd zonder contrastmiddel, heeft nu CE-markering klasse IIb in het kader van de Europese Verordening inzake medische hulpmiddelen (EU MDR) en is daarnaast goedgekeurd voor klinisch gebruik in Singapore.

De wettelijke goedkeuringen van EU MDR en Singapore zijn een belangrijke mijlpaal voor Annalise.ai, en onderstrepen de inzet van het bedrijf om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en werkzaamheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reena Rajan

Reena.rajan@annalise.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr