18:40 uur 08-08-2023

SUBARU breidt uit met Kinaxis om het beheer van de toeleveringsketen in haar automobielactiviteiten te optimaliseren

Wereldwijde ontplooiing bedoeld om vraagprognose te verbeteren, voorraad te optimaliseren en werkingsefficiëntie te vergroten

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), de toonaangevende provider van oplossingen voor beheer van de toeleveringsketen, kondigde vandaag aan dat SUBARU CORPORATION (SUBARU) haar werk met Kinaxis heeft uitgebreid om vraagprognose te verbeteren, voorraad te optimaliseren en werkingsefficiëntie te vergroten.

Het Amerikaanse filiaal van het bedrijf gebruikt Kinaxis al voor de planning van aaccessoires en serviceonderdelen voor haar automobielactiviteiten en heeft vraagplanning en voorraad geoptimaliseerd om een geschikte levering van producten te verzekeren. De Japanse hoofdzetel van SUBARU koos voor Kinaxis omwille van haar operationele en implementatie-ervaring, superieure functionaliteit en haalbaarheid voor bedrijfsinnovatie en betere transparantie in de hele toeleveringsketen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
+1 289-552-4640

Check out our twitter: @NewsNovumpr