09:40 uur 08-08-2023

Graminex® Rye Pollen behaalt registratie voor nieuwe voedingsmiddelen in China en benoemt Guangzhou Narnia Biotechnology tot geautoriseerde distributiepartner

DESHLER, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Graminex® heeft vandaag aangekondigd dat het in China ‘novel food’ registratie heeft verkregen voor haar roggepollen. Het bedrijf heeft Guangzhou Narnia Biotechnology aangesteld als distributiepartner in China.

Graminex® is een exclusieve teler en fabrikant van roggepollen. De leider in de internationale voedingssupplementenindustrie is gevestigd in de Verenigde Staten en verkoopt haar producten in meer dan 47 landen. De verticaal geïntegreerde productielijn van Graminex garandeert hoogwaardige, consistente en werkzame producten. Guangzhou Narnia Biotech zal de actieve ingrediënten van Graminex® Rye Pollen vertegenwoordigen, naast de dieetsupplementen, waarbij de focus vooral ligt op de gezondheid van de prostaat, de gezondheid van vrouwen en de versterking van de lever.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Colleen E. May

CBO

+1 (419) 278-1023

graminex@graminex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr