20:15 uur 08-08-2023

Boomi stelt Sean Wechter aan als Chief Information Officer

Ervaren IT-manager treedt toe tot Boomi om toezicht te houden op kritieke IT-infrastructuur, beveiliging, datawetenschap en bedrijfssystemen terwijl het bedrijf zijn transformationele groeitraject voortzet

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Sean Wechter als Chief Information Officer (CIO), verantwoordelijk voor het toezicht op Boomi’s kritieke IT-infrastructuur, beveiliging, datawetenschap en bedrijfssystemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230808385719/nl/

Boomi Appoints Sean Wechter as Chief Information Officer (Graphic: Business Wire)

Boomi Appoints Sean Wechter as Chief Information Officer (Graphic: Business Wire)

“Een sterk IT-team is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat onze klanten, partners en teamleden elke dag naadloos kunnen innoveren,” aldus Steve Lucas, CEO van Boomi. “Sinds ons bedrijf onafhankelijk is geworden, heeft Boomi een transformationeel traject doorgemaakt om onze groei te versnellen en tegelijkertijd onze klanten te helpen ongekende bedrijfsresultaten te behalen. Met Seans expertise van wereldklasse in het creëren en exploiteren van bedrijfskritische IT-infrastructuur, zullen we in staat zijn om ons uitstekende groeitraject verder naar nieuwe hoogten te stuwen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr