23:16 uur 08-08-2023

AgNovos Bioscience kondigt aan dat 150e patiënt is ingeschreven voor het gerandomiseerde, gecontroleerde onderzoek RESTORE

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– AgNovos Bioscience, een medisch technologiebedrijf dat zich toelegt op het transformeren van de behandeling van botaandoeningen door de persistente onbeantwoorde zorgbehoeften van patiënten aan te pakken, kondigde vandaag aan dat de 150e patiënt is ingeschreven voor het medische onderzoek aangeduid als RESTORE (“Randomized Controlled Study of a Local Osteo-Enhancement Procedure (LOEP) to Prevent Secondary Hip Fractures in Osteoporotic Women Undergoing Treatment of Index Hip Fractures”). RESTORE is een gerandomiseerde, gecontroleerde, prospectieve, enkelzijdig geblindeerde, globale studie bedoeld om te beoordelen of vrouwen die een heelkundige herstelling ondergaan van een gebroken heup wegens fragiliteit, en contralateraal worden behandeld met de AGN1 LOEP-kit, minder risico lopen om een tweede heupbreuk op te lopen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason Foley

Vennoot vicevoorzitter, Spine Program & Marketing

+1 332-910-7332

jfoley@agnovos.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr