12:18 uur 03-08-2023

Geslaagde lancering van de Intelsat Galaxy 37/Horizons-4 satelliet

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken en toonaangevende leverancier van inflight connectivity, kondigde de succesvolle lancering aan van Galaxy 37/Horizons-4 (G-37/H-4). Met de lancering is een nieuw record gevestigd voor de commerciële satellietindustrie door binnen 10 maanden acht geostationaire satellieten de ruimte in te sturen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230803580444/nl/

When operations start later this year, G-37/H-4 will be positioned at 127 degrees West and deliver a wide range of services and coverage. (Photo: Business Wire)

When operations start later this year, G-37/H-4 will be positioned at 127 degrees West and deliver a wide range of services and coverage. (Photo: Business Wire)

“Deze lancering voltooit ons uitgebreide plan om de Galaxy-vloot te vernieuwen, waarmee we ongeveer 10 maanden geleden een start hebben gemaakt”, zegt Dave Wajsgras, CEO van Intelsat. “Deze mijlpaal maakt nu deel uit van de 40-jarige Galaxy-legacy – satellieten waar onze Noord-Amerikaanse klanten al tientallen jaren op vertrouwen. De 20-jarige verjaardag van ons JSAT-partnerschap staat ook in het teken van dit succes.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Steven Lott – steven.lott@intelsat.com +1-202-285-9590

Check out our twitter: @NewsNovumpr