01:07 uur 03-08-2023

Airship benoemt Joe Russell tot Chief Financial Officer

SaaS CFO verbetert en beheert groei nu het bedrijf nieuwe manieren voor merken ontsluit om meer klantwaarde binnen en buiten de app vast te leggen

PORTLAND, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Airship, het bedijf voor ervaringen met mobiele app’s, kondigde vandaag aan dat Joe Russell het kaderteam van executives vervoegt als Chief Financial Officer. In deze functie zal Russell de financiële en bedrijfstransacties van Airship volgen en rechtstreeks rapporteren aan CEO en voorzitter Brett Caine.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230802696031/nl/

Joe Russell has joined Airship's executive leadership team as Chief Financial Officer to help scale and manage growth as the company unlocks new ways for brands to capture more customer value inside and outside of mobile apps. (Photo: Business Wire)

Joe Russell has joined Airship’s executive leadership team as Chief Financial Officer to help scale and manage growth as the company unlocks new ways for brands to capture more customer value inside and outside of mobile apps. (Photo: Business Wire)

Russell is een doorwinterde executive leider met grondige expertise in bedrijfs-SaaS. Hij heeft nieuwe financiële en operationele managementstrategieën geleid die groei hebben versneld en de winstgevendheid in evenwicht bracht. Voorheen was Russell in dienst als CFO van Netbase Quid, een provider van bedrijfs-SaaS voor data-analyse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Noord-Amerika:

Corey Gault

Airship

+1 503-206-9164

corey.gault@airship.com

Kali Myrick

Kali Myrick Communications

+1 503-580-4645

kali@kalimyrick.com

EMEA:

Ana Williams

Airship

+44 (0)20 3405 5160

press@airship.com

Pauline Delorme

Tyto PR

+44 (0)20 3934 8882

Airship@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr