21:11 uur 02-08-2023

Sonar’s nieuwe krachtige capaciteit voor diepe analyse vindt verborgen beveiligingsproblemen op codeniveau

Nieuwe innovatie ontdekt kwetsbare punten ontstaan door de interactie van de broncode met library’s van derden

GENEVE–(BUSINESS WIRE)– Sonar, de vooraanstaande provider van Clean Code-oplossingen, meldde vandaag een belangrijke ontwikkeling in haar Clean Code-aanbod. Ontwikkelaars kunnen voortaan automatisch codebeveiligingsproblemen vinden en oplossen, die ontstaan tijdens interacties tussen de broncode van gebruikers en open-source library’s van derden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230802876571/nl/

Sonar deeper SAST finds hidden code level security issues (Graphic: Business Wire)

Sonar deeper SAST finds hidden code level security issues (Graphic: Business Wire)

De neiuwe, geavanceerde detectie, aangeduid als diepere SAST, richt zich op problemen die traditionele SAST-tools over het hoofd zien doordat ze de flow in de librarycode niet volgen. Traditionele SAST-leveranciers analyseren de gebruikersapplicatiecode. Deze tools gaan de gecombineerde code niet scannen en markeren library’s op een niet-gesofisticeerde manier, waarbij de context en het gebruik binnen de library genegeerd wordt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Katie Hyman

Senior PR-Manager bij Sonar

katie.hyman@sonarsource.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr