18:01 uur 02-08-2023

Brightcove ondersteunt online streamingcontent in diverse digitale platformen voor de National Hockey League

Het met een Emmy Award bekroonde platform van Brightcove zal de levering van videocontent ondersteunen op diverse digitale platformen bij de League en haar 32 clubs

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ’s werelds toonaangevende streamingtechnologiebedrijf, kondigde vandaag een akkoord aan met de National Hockey League (NHL®) om haar met een award bekroonde technologie en platform te verstrekken voor de levering van digitale videocontent op de websites van de League en van de 32 clubs, evenals op de NHL-app.

“De NHL koos voor Brightcove zodat haar fans betrouwbare en efficiënte videostreaming van hoogwaardige kwaliteit kunnen ontvangen. We zijn bijzonder opgetogen om met hen in zee te gaan om hun streamingcapaciteiten te verbeteren,” zegt Marc DeBevoise, CEO van Brightcove.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Brightcove

press@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr