22:28 uur 01-08-2023

Riskified sluit partnerschap met commercetools om Chargeback Guarantee op schaal te leveren

De integratie stroomlijnt het onboarden van handelaars op het award-winnende fraudebeheerplatform van Riskified

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Riskified (NYSE:RSKD), een leider in eCommerce-fraude en risico-intelligentie, kondigde vandaag aan dat het integreerde met commercetools, een leider in het uitbouwen van kritieke, samenstelbare handelsinnovatie op schaal, om wereldwijd geavanceerde oplossingen voor fraudepreventie en risicobeheer aan handelaars aan te bieden.

Deze integratie versterkt een partnerschap gericht op innovatie dat een van de meest geavanceerde e-commerce platformen in staat stelt om de Chargeback Guarantee van Riskified aan te bieden, een zeer gewaardeerd, award-winnend product. Door het verbeteren van machine learning en aan de hand van een globaal netwerk van gegevens van handelaars, garandeert Riskified e-commerce-inkomsten en vrijwaart het handelaars voor financieel verlies en schade aan hun reputatie door het goedkeuren van rechtmatige transacties en het verwerpen van fraude in realtime.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aileen McNelis

PR voor Riskified

amcnelis@nexttechcomms.com

Cristina Dinozo

Sr. directeur communicatie

press@riskified.com

Chett Mandel

Hoofd investeerdersrelaties

ir@riskified.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr