16:34 uur 01-08-2023

PUMA rondt Seizoen Een af van de podcastserie Sustainability Report, de eerste binnen de sector

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De laatste aflevering van PUMA’s RE:GEN REPORTS is nu beschikbaar om te streamen: ‘Als het op gezondheid en veiligheid aankomt, weet het westen het dan echt beter?’. In deze aflevering, gehost door het Hoofd Kennisuitwisseling van het Centrum voor duurzame mode, Monica Buchan-Ng, wijst Anne-Laure Descours, PUMA’s Chief Sourcing Officer, het publiek erop dat het voor mensen in het noorden belangrijk is om “te erkennen hoeveel mensen op de werkvloer proberen om [werkcondities in de fabriek] te verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230801322859/nl/

The final episode of PUMA’s RE:GEN REPORTS is now available to stream: ‘When it comes to Health and Safety, does the West know best?’. (Photo: Business Wire)

The final episode of PUMA’s RE:GEN REPORTS is now available to stream: ‘When it comes to Health and Safety, does the West know best?’. (Photo: Business Wire)

De podcastserie is bedoeld om PUMA’s 2022 Sustainability Report voor een breder en jonger publiek toegankelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Samantha Du Plessis – PUMA SE

Samantha.duplessis@puma.com

Lornette Harley – MSL

lornette.harley@mslgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr