22:26 uur 01-08-2023

Nieuw onderzoek van AMGTA toont duurzame voordelen aan van Binder Jet 3D-printen

Onderzoek van Yale School of the Environment toont een enorme vermindering van broeikasgassen ten opzichte van traditionele gietmethoden

NEW HAVEN, Conn.–(BUSINESS WIRE)– De Additive Manufacturer Green Trade Association (‘AMGTA’), een wereldwijde belangenbehartigingsgroep die zich richt op het bevorderen van duurzame praktijken in de Additive Manufacturing (AM)-industrie, heeft vandaag de voorlopige resultaten bekendgemaakt van een levenscyclusanalysestudie met de titel ‘Comparative Life-Cycle Assessment: Comparison of Casting vs Binder Jetting for an Industrial Part.’ De studie, in opdracht van de AMGTA en uitgevoerd door de Yale School of the Environment (YSE) in samenwerking met Desktop Metal (NYSE: DM), een wereldleider in AM-technologieën voor massaproductie, en Trane Technologies (NYSE: TT), een wereldwijde klimaatinnovator, analyseerde een stalen scroll-koelmachine in een HVAC-systeem van Trane om de vergelijkende productie-impact van Binder Jet 3D-printen versus traditioneel metaalgieten te bepalen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230728366638/nl/

Desktop Metal’s binder jet 3D printing technology (Photo: Desktop Metal)

Desktop Metal’s binder jet 3D printing technology (Photo: Desktop Metal)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sherri Monroe

smonroe@amgta.org
954.308.0888

Check out our twitter: @NewsNovumpr