22:49 uur 01-08-2023

Interactive Brokers introduceert handel in onderaandelen in Canadese aandelen en ETF’s

Uitgebreid aanbod is gestoeld op het succes van Amerikaanse en Europese onderaandelen

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde internationale elektronische broker, kondigde vandaag de lancering aan van de verhandeling van onderaandelen voor Canadese aandelen en ETF’s. Klanten van Interactive Brokers kunnen voortaan onderaandelen kopen en verkopen van alle aandelen en ETF’s die vermeld worden op de Toronto Stock Exchange en op de CBOE Canada, plus Amerikaanse en Europese aandelen en ETF’s die hiervoor in aanmerking komen.

Voor beleggers vormen onderaandelen een eenvoudige manier om een evenwichtige portefeuille samen te stellen en om in aandelen te investeren, ongeacht de prijs van het aandeel. Met onderaandelen kunnen beleggers hun beleggingen over meer aandelen verdelen om een beter gediversifieerde portefeuille tot stand te brengen en kleine kassaldo’s snel in te schakelen om potentiële opbrengst te maximaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr