13:07 uur 01-08-2023

FPT Software lanceert FezyFlow, een no-code workflowplatform

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– FPT Software, een wereldwijde IT-dienstverlener, kondigt de officiële lancering aan van zijn no-code workflowplatform, FezyFlow. Met een visie om een nieuw tijdperk van door AI ondersteund no-code platform te bevorderen, wil FezyFlow ondernemingen helpen bij hun digitale transformatie door gebruik te maken van hun niet-IT-hulpbronnen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230719727303/nl/

FPT Software announces the official launch of its no-code workflow platform, FezyFlow.

FPT Software announces the official launch of its no-code workflow platform, FezyFlow.

FezyFlow is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop organisaties workflowautomatisering en procesoptimalisatie benaderen. Door de integratie van geavanceerde technologie ChatGPT (Chat Generative Pre-training Transformer), stelt FezyFlow organisaties in staat om snelle digitalisering te bereiken zonder overmatig personeel. Hiermee wordt de behoefte aan complexe codering en technische expertise geëlimineerd, terwijl toepassers toegang krijgen tot één enkel, consistent, modern en gebruikersvriendelijk technologieplatform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com
https://www.fpt-software.com/newsroom/

Check out our twitter: @NewsNovumpr