23:26 uur 01-08-2023

Altium 365 integreert met SiliconExpert, waardoor ontwerpers wereldwijd unieke toegang krijgen tot componentgegevens

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Altium, LLC (ASX: ALU), wereldleider op gebied van ontwerpsystemen voor elektronica, kondigde haar integratiesamenwerking aan met SiliconExpert, een vooraanstaande leverancier van gegevens over elektronische onderdelen en onderdelenbeheersoftware.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230801545363/nl/

Altium 365 meets SiliconExpert (Graphic: Business Wire)

Altium 365 meets SiliconExpert (Graphic: Business Wire)

Dankzij deze integratie hebben ingenieurs, inkoopprofessionals en andere belanghebbenden die gebruik maken van Altium 365, een ontwikkelingsplatform voor elektronica, rechtstreeks toegang tot volledige componentgegevens in realtime, telkens dit nodig is tijdens het ontwerp en de levenscyclus van een product.

Via de gegevens van SiliconExpert over meer dan een miljard elektronische onderdelen, hebben gebruikers van Altium 365 binnenkort nog meer gedetailleerde informatie over onderdelen dan ooit tevoren, van de eenvoudigste weerstanden tot de meest complexe IC’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabian Winkler

Productmarketingmanager, Altium LLC

fabian.winkler@altium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr