16:00 uur 31-07-2023

Emtel selecteert Tecnotree voor hun BSS-transformatieproces

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een in Finland gevestigde wereldwijde leverancier van oplossingen voor digitale transformatie voor Communication Service Providers (CSP’s) en Digital Service Providers (DSP’s), kondigt met trots de ondertekening van een nieuwe overeenkomst met Emtel Mauritius aan. Tecnotree zal de BSS stack-oplossing leveren om de bestaande bedrijfsprocessen, producten en diensten van het bedrijf te vervangen, hun operationele efficiëntie te verbeteren en te voldoen aan de huidige en toekomstige markteisen als Telecom operator.

Tecnotree’s 5G-ready BSS suite met analytische mogelijkheden omvat een volledige reeks bedrijfsprocessen die de levenscyclus van klanten en inkomstenbeheer ondersteunen. Tecnotree heeft een flexibele en open-source BSS-stack die cloud-native is, voldoet aan de Open Digital Architecture (ODA) en platina is gecertificeerd door TM Forum voor echte open API’s die naadloze integratie mogelijk maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr