14:59 uur 31-07-2023

Brightcove gaat de streamingcapaciteiten van Yahoo Inc. wereldwijd ondersteunen

Een van ‘s werelds grootste media- en technologiebedrijven doet een beroep op de marktleider in streamingtechnologie om zijn video-activiteiten te versterken, groei te versnellen en kostenefficiëntie te leveren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd waarbij de wereldwijde media- en techgigant Yahoo het bekroonde streamingtechnologieplatform van Brightcove zal gebruiken en breed zal integreren in zijn portfolio van digitale eigendommen. Brightcove zal als exclusieve streamingtechnologieleverancier voor Yahoo zijn videostreaming van eind tot eind aansturen en de enorme en groeiende consumentenvraag ondersteunen. Gekozen vanwege Brightcove’s vermogen om wereldwijd op schaal te leveren met de hoogste kwaliteit en beveiliging, zal de Brightcove-technologie ervoor zorgen dat Yahoo kan rekenen op betrouwbare, gestroomlijnde en kostenefficiënte streamingactiviteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Brightcove
Joseph Nuñez

Director, Global Communications and Public Relations

jnunez@brightcove.com

Yahoo
Brittany Votto

Senior Communications Manager

Brittany.Votto@yahooinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr