14:14 uur 28-07-2023

Zanders kondigt de overname van Fintegral aan om oplossingen voor risicobeheer uit te breiden

UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Zanders, een internationaal toonaangevende provider van oplossingen voor kasmiddelenbeheer, risicobeheer en technologie, kondigde vandaag de overname aan van Fintegral, een gerenomeerd Europees bedrijf actief op gebied van risico-consulting. Deze strategische overname versterkt Zanders’ engagement om haar klanten wereldwijd volledige oplossingen voor risicobeheer aan te bieden.

Fintegral, dat bekend staat om haar diepgaande expertise in risicobeheer, heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd voor het leveren van innovatieve services op gebied van risico-consulting ten behoeve van financiële instellingen in de hele DACH-regio en het Verenigd Koninkrijk. Met de overname van Fintegral beoogt Zanders haar capaciteiten in risicobeheer uit te breiden, om klanten een ruimer aanbod van oplossingen voor te stellen om door het complexe, evoluerende landschap van financiële en niet-financiële risico’s te navigeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marianne Myburgh
Hoofd internationale marketing & communicatie
Zanders Group
m.myburgh@zandersgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr