00:09 uur 28-07-2023

Mouser Electronics deelt de revolutionaire kracht van digitale therapeutica in de nieuwste Empowering Innovation Together-serie

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mouser Electronics Inc., de toonaangevende New Product Introduction (NPI)-distributeur in de branche met de breedste selectie halfgeleiders en elektronische componenten™, laat zijn nieuwste deellevering van de Empowering Innovation Together (EIT)-serie in première gaan en onthult het transformerende potentieel van digitale therapeutica. Mouser onderzoekt de brug tussen technologie en medische apparaten om te ontdekken hoe deze onderdelen en componenten kunnen samenwerken om een meer gepersonaliseerde en toegankelijke manier van gezondheidszorg te bieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230726702008/nl/

Mouser Electronics Shares the Revolutionary Power of Digital Therapeutics in Latest Empowering Innovation Together Series (Photo: Business Wire)

Mouser Electronics Shares the Revolutionary Power of Digital Therapeutics in Latest Empowering Innovation Together Series (Photo: Business Wire)

De medische industrie evolueert voortdurend en technologie is een cruciaal aspect geworden bij het veranderen van traditionele methoden. Digitale therapeutica zijn naar voren gekomen als een efficiënte aanpak die het potentieel biedt om meer patiënten te bereiken, aandoeningen in realtime te monitoren en de financiële belemmeringen voor toegang tot medische zorg te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior Vice President Marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Heidi Elliott, Mouser Electronics

Empowering Innovation Together

Marketing Communications Director

+1 (817) 804-2320

Heidi.Elliott@mouser.com

Neem voor persvragen contact op met:
Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Manager, Corporate Communications & Media Relations

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr