22:39 uur 27-07-2023

Technip Energies: beschikbaarheid van halfjaarlijks financieel rapport voor de periode eindigend op 30 juni 2023

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Regelgevend nieuws:

Technip Energies N.V. (“Technip Energies”) (Parijs:TE) (ISIN: NL0014559478) kondigt aan dat het op 27 juli 2023 haar financiële halfjaarverslag voor de zes maanden eindigend op 30 juni 2023 heeft gepubliceerd.

Het halfjaarlijks financieel verslag omvat een tussentijds beheersverslag 2023, een verklaring van de persoon die verantwoordelijk is voor het financieel verslag over de eerste helft van 2023 en een verkorte geconsolideerde jaarrekening (opgesteld in overeenstemming met IAS 34).

Een exemplaar van het halfjaarlijks financieel verslag is te vinden op de website van Technip Energies (https://investors.technipenergies.com/financial-information/results-center) en is, of zal binnenkort, ter inzage liggen ophttps://www.info-financiere.fren ophttps://www.afm.nl/en/professionals/registers.

Over Technip Energies

Technip Energies is een toonaangevend engineering- en technologiebedrijf voor de energietransitie, met leidende posities in Liquefied Natural Gas (LNG), waterstof en ethyleen, evenals groeiende marktposities in blauwe en groene waterstof, duurzame chemie en CO2-beheer. Het bedrijf profiteert van zijn robuuste projectleveringsmodel, ondersteund door een uitgebreid aanbod van technologie, producten en diensten.

Onze 15.000 mensen zijn actief in 35 landen en zetten zich volledig in om de innovatieve projecten van onze klanten tot leven te brengen, grenzen te verleggen om de energietransitie te versnellen voor een betere toekomst.

De aandelen van Technip Energies zijn genoteerd aan Euronext Parijs. Daarnaast heeft Technip Energies een door Level 1 gesponsord American Depositary Receipts (“ADR”)-programma, waarbij de ADR’s over-the-counter worden verhandeld.

Voor meer informatie:www.technipenergies.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties
Phillip Lindsay

Vice President, Beleggersrelaties

Tel: +44 20 3429 3929

Email: Phillip Lindsay

Media relaties
Stella Fumey

Directeur Persrelaties & Digitaal

Communicatie

Tel: +33 1 85 67 40 95

Email: Stella Fumey

Check out our twitter: @NewsNovumpr