23:57 uur 27-07-2023

SkyKick brengt belangrijke platformupgrades uit met nieuw intelligent back-upproduct voor de cloud, vernieuwde beveiligingsmanager en migratiesuites van de volgende generatie

Upgrades omvatten SecurityRadar en SmartInsights – ontworpen voor ITSP’s om eenvoudig beveiligingsservices te bouwen, te verkopen en te leveren voor al hun Microsoft 365-klanten; SkyKick behaalt ook de ISO 27001-certificering

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– SkyKick (https://www.skykick.com), een wereldleider op het gebied van cloudautomatiserings- en -beheeroplossingen voor ITSP’s (Information Technology Service Providers), heeft vandaag belangrijke verbeteringen aan zijn Cloud Management Platform aangekondigd. Nieuwe producten en updates bieden verbeterde mogelijkheden voor gegevensbescherming en gepersonaliseerde beveiligingsinzichten, waardoor ITSP’s kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar robuuste beveiligingsoplossingen en -gesprekken in de MKB-markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Forecki

Voxus PR voor SkyKick

skykickpr@voxuspr.com
253.208.3615

Check out our twitter: @NewsNovumpr