15:16 uur 27-07-2023

MarketVector Indexes™ en Figment sluiten partnerschap voor de eerste staking rewards-indexen van de sector

Leiders op gebied van indexering en digitale activa kunnen personaliseerbare indexen creëren voor instellingen en adviseurs om rewards te traceren

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– MarketVector Indexes (“MarketVector”), een internationale indexprovider en reeds geruime tijd leider op gebied van indexering van digitale activa, kondigt een partnerschap aan met Figment, een vooraanstaande provider van staking-infrastructuur, om de eerste staking rewards-indexen van de sector te introduceren.

Figment and MarketVector slaan de handen in elkaar om een meer omvattende meting van de waarde van Ethereum te bieden via producten die op instellingen zijn afgestemd. Dit partnerschap verstrengelt de expertise van MarketVector op het vlak van indexbeheer met Figments uitstekende koersrapportering van Ethereum rewards.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Eunjeong Kang, MarketVector

+49 (0) 69 4056 695 38

media-enquiries@marketvector.com

Sam Marinelli, Gregory FCA voor rekening van MarketVector

610-246-9928

sam@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr