21:06 uur 27-07-2023

Enry’s Island S.p.A. wordt de eerste en enige ondernemingsbouwer ter wereld die aan de beurs wordt genoteerd, na een ronde A van € 20 miljoen

TREMITI-EILANDEN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Enry’s Island S.p.A. is verheugd aan te kondigen dat het met succes zijn notering op de Weense beurs – MTF heeft voltooid, ondersteund door PwC Oostenrijk, en daarmee de eerste en enige Venture Builder ter wereld is die op een beurs is genoteerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230727566497/nl/

Luigi Valerio Rinaldi Founder & Chairman of Enry's Island S.p.A. (Graphic: Business Wire)

Luigi Valerio Rinaldi Founder & Chairman of Enry’s Island S.p.A. (Graphic: Business Wire)

“We zijn erg trots op deze ongelooflijke mijlpaal”, zegt Luigi Valerio Rinaldi, voorzitter en CEO van Enry’s Island, “mogelijk gemaakt dankzij het vertrouwen van internationaal gekwalificeerde operators, zoals PwC Oostenrijk, die ons ondersteunen in de financiële due diligence- en waarderingsfase , om het noteringsproces op de Weense beurs met succes af te ronden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

emmanuelle.deba@enrysisland.com
0039 393 9774542

Check out our twitter: @NewsNovumpr