09:41 uur 27-07-2023

Ecopol kondigt partnerschap aan met SK Capital en gaat met volgende groeifase van start

SK Capital ondersteunt de snelle groei van Ecopol naarmate het bedrijf de productie uitbreidt naar de VS om zijn wereldwijde klantenbestand zo goed mogelijk te bedienen, waarbij het zijn capaciteiten op het gebied van innovatieve duurzame folie inzet om nieuwe markten aan te boren

CHIESINA UZZANESE, Italië & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Ecopol S.p.A. (“Ecopol” of het “Bedrijf”), een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve biologisch afbreekbare folies, kondigde vandaag aan dat het een strategische investeringsovereenkomst is aangegaan met filialen van SK Capital Partners, LP (“SK Capital”). Dit is een toonaangevende private beleggingsonderneming die zich toelegt op het gebied van speciale materialen, ingrediënten en biowetenschappen. SK Capital verwerft een meerderheidsbelang in de onderneming. Mauro Carbone, CEO en meerderheidsaandeelhouder van Ecopol, zal een aanzienlijk belang in de onderneming behouden en zijn rol als CEO en grootste individuele aandeelhouder voortzetten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230726579977/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stephen Fishleigh

BackBay Communications – Londen

stephen.fishleigh@backbaycommunications.com
+44 203 475 7552

Jeremy Milner

BackBay Communications – Boston

jeremy.milner@backbaycommunications.com
(401) 862-9422

Check out our twitter: @NewsNovumpr