08:51 uur 26-07-2023

Grote investering van Toshiba Materials in tweede productiefaciliteit verhoogt de productie van siliciumnitride kogels

YOKOHAMA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Toshiba Materials Co., Ltd. (President & CEO: Takao Shirai) kondigde vandaag een grote investering aan in een nieuwe productiefaciliteit waarmee de productiecapaciteit voor siliciumnitride kogels aanzienlijk zal worden opgeschroefd. De faciliteit wordt gebouwd in de Oita-vestiging van het bedrijf in het noorden van Kyushu, Japan. Het project van 7 miljard yen (ongeveer 50 miljoen Amerikaanse dollar) zal naar verwachting in januari 2026 in gebruik worden genomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230725348411/nl/

Toshiba Materials: Image of silicon nitride balls (Graphic: Business Wire)

Toshiba Materials: Image of silicon nitride balls (Graphic: Business Wire)

De voortdurende vooruitgang in de elektrificatie van auto’s vereist prestatieverbeteringen en oplossingen die verder gaan dan hoogvoltaccu’s en kortere oplaadtijden. De integratie van motoren, omvormers en vertragers is een maatregel om de prestaties te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Inquiries:
K.Tanaka, S.Mihashi

Corporate Communications & Market Intelligence Group

Strategic Planning Div.

Toshiba Electronic Devices & Storage Corporation

Tel: +81-44-548-2122

Mail: tdsc-publicrelations@ml.toshiba.co.jp
Website: https://toshiba.semicon-storage.com/ap-en/

Check out our twitter: @NewsNovumpr