17:58 uur 25-07-2023

Volledig aanbod van onderzoeksdiensten van Cureline Group nu beschikbaar via Scientist.com

Opkomende wereldwijde CRO maakt gebruik van digitaal platform om zijn diensten op de markt te brengen voor de wereldwijde biofarmaceutische gemeenschap

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Cureline Group, een pionier in de sector op het gebied van precisie- en translationele geneeskunde, heeft vandaag zijn plannen aangekondigd om het volledige spectrum van onderzoeksproducten en -diensten te presenteren op Scientist.com, de belangrijkste marktplaats voor preklinisch onderzoek voor de biofarmaceutische sector. Biofarmaceutische onderzoekers die Scientist.com gebruiken, hebben nu snel en voordelig toegang tot essentiële diensten zoals biobanking (inclusief verzameling, verwerking, opslag en ophaling van biologische monsters), validatie van menselijke monsters (inclusief identificatie en verificatie van biomarkers), preklinische dierendiensten en preklinisch projectbeheer (protocolontwerp, studie-uitvoering en gegevensanalyse), histopathologie, digitale pathologie en andere laboratoriumdiensten die essentieel zijn voor het versnellen van de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Olga Potapova, CEO, The Cureline Group

+1 415-468-6400 ext. 221

olga-potapova@cureline.com

Sean Preci, Sr. Director, Marketing & Content, Scientist.com

+1 858 771-3813 ext. 187

marketing@scientist.com

Heiko Bergmann, VP Sales & Strategy, palleos healthcare GmbH

+49 611 950 190 0 ext. 50

heiko.bergmann@palleos.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr