21:14 uur 25-07-2023

Lattice houdt Developers Conference

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), leider op gebied van programmeerbare systemen op laag vermogen, kondigde vandaag aan dat de registratie voor de Lattice Developers Conference nu open is. Gestoeld op het sterke klant- en partnerecosysteem momentum ontstaan uit de snelst groeiende productportfolio van het bedrijf uit haar geschiedenis, komen in dit driedaagse virtuele evenement thematische en break-out sessies, technische trainingen en demonstraties met ecosysteempartners en sectorleiders aan bod, die de nieuwste trends, mogelijkheden en oplossingen op basis van laagvermogen FPGA voor AI, security, robotica en geavanceerde connectiviteitsapplicaties verkennen, en nog veel meer.

Wat: Lattice Developers Conference

Wanneer: 5 – 7 december 2023

Waar: Registreer hier (geavanceerde registratie vereist)

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Voor meer info over Lattice surft u naar www.latticesemi.com. U kunt ons ook volgen via LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat of Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACTPERSOON:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

INVESTEERDERSCONTACTPERSOON:
Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr