20:57 uur 25-07-2023

De ioXt Alliance benoemd tot winnaar van de Silver Globee® voor het meest innovatieve securitybedrijf van het jaar — securityservices tijdens de 19e jaarlijkse Globee Cybersecurity Awards van 2023

De bekroning met deze award benadrukt de uitmuntendheid van het ioXt-certificatieprogramma, dat het vertrouwen van consumenten en retailers schraagt in de beveiliging van IoT-apparaten met het ioXt SmartCert-label

NEWPORT BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– De ioXt Alliance, de internationale standaard voor IoT-security, maakte bekend dat The Globee® Awards, de organisatoren van’s werelds vooraanstaande businessawards programma’s en businessrankinglijsten, de ioXt Alliance heeft benoemd tot winnaar van de Silver Globee voor het meest innovatieve securitybedrijf van het jaar — securityservices tijdens de 19e jaarlijkse Globee Cybersecurity Awards van 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Grace Burkard

ioXt Alliance

marketing@ioxt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr