20:17 uur 25-07-2023

Corpay Cross-Border lanceert Netting Manager om interne factuurafhandeling te stroomlijnen en te automatiseren

Netting Manager kan helpen bij het optimaliseren van financiële transacties tussen bedrijven, het verlagen van kosten en het verbeteren van efficiëntie en cashflowbeheer

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Corpay1, een merk van FLEETCOR (NYSE: FLT) en wereldleider in zakelijke betalingen, is verheugd aan te kondigen dat Corpay’s Cross-Border-activiteiten Netting Manager hebben gelanceerd, een uitgebreide oplossing die het afhandelingsproces van interne facturen voor bedrijven met wereldwijde dochterondernemingen stroomlijnt en automatiseert.

Met Netting Manager kunnen bedrijven naadloos over de hele wereld actief zijn door het proces van verrekening tussen bedrijven te vereenvoudigen – een financiële praktijk die door multinationals wordt gebruikt om transacties in verschillende valuta’s te consolideren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Keera Hart

Senior Account Director

(905) 580-1257

Keera.Hart@kaiserpartners.com

Contactpersoon bij Corpay:

Brad Loder

VP, Cross-Border Marketing

(647) 627-6635

bloder@cambridgefx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr