09:30 uur 24-07-2023

Reply voor het vierde jaar achtereenvolgend tot Visionary uitgeroepen in ‘Magic Quadrant for CRM and Customer Experience Implementation Services, Worldwide’ door Gartner

TURIN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply is uitgeroepen tot Visionary in het ‘2023 Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems’ onder 18 leveranciers wereldwijd vanwege zijn volledigheid van visie en zijn vermogen om uit te voeren.

Gartner stelt: “ Om een Visionary te zijn, moet een leverancier een coherente, overtuigende en innovatieve strategie hebben die erop is gericht een gedifferentieerd, robuust en levendig aanbod aan de markt te leveren.” Reply is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Visionary in het ‘ Gartner Magic Quadrant for WMS’.

We zijn van mening dat onze status als Visionary onze positie als thought leader in de sector onderstreept, dankzij onze innovatieve visie en toekomstbestendige oplossingen, die de toenemende wereldwijde reikwijdte van onze projecten weerspiegelen.

Reply is een van de eerste spelers die een modulair en uitbreidbaar digitaal platform aanbiedt, 100% cloud-native en gebaseerd op microservices. Dit platform biedt zijn klanten het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit om echte impact te hebben in hun organisaties, wanneer zakelijke behoeften en technologieën veranderen in tijden van ontwrichting. De kracht ligt in de combinatiemogelijkheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van kant-en-klare diensten en versnellers die kunnen worden samengevoegd tot vooraf gebouwde oplossingen, zoals ons LEA Reply WMS, of om nieuwe oplossingen te creëren die op de specifieke eisen van de klant zijn afgestemd.

Naast de sterke ondersteuning van WMS-kernprocessen en geavanceerde technologieën, blijft Reply zijn mogelijkheden op het gebied van magazijnautomatisering en robotica verbeteren en investeren in datagestuurde optimalisatie van middelen. Hierbij worden technieken als AI en ML ingezet voor zichtbaarheid van de toeleveringsketen en proactieve besluitvorming.

Reply blijft zijn mogelijkheden binnen de LEA ReplyTM en Click ReplyTM -oplossingen ontwikkelen om de time-to-value en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen en onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun digitale transformatieproces.

“We zijn erg blij dat we voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn benoemd tot een van de Visionaries in het Gartner Magic Quadrant voor WMS”, zegt Enrico Nebuloni, Executive Partner bij Reply. “Deze prestatie versterkt de waarde van onze unieke en onderscheidende visie en bevestigt het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. We voldoen op een succesvolle en effectieve manier aan uiteenlopende eisen in verschillende industrieën en bedrijfsdoelstellingen en zetten de supply chain-visie van onze klanten consequent in realiteit om”.

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Dwight Klappich, Simon Tunstall, Rishabh Narang, Federica Stufano 8 mei 2023

GARTNER is een gedeponeerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal, en MAGIC QUADRANT is een gedeponeerd handelsmerk van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen en worden hierin gebruikt met toestemming. Alle rechten voorbehouden.

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten ondersteunen om bedrijfsmodellen te ontwerpen en te ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 (0)20 7730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr