13:02 uur 24-07-2023

Quectel onthult SG885G-WF Android smart module van de nieuwste generatie, ideaal voor IoT-applicaties met hoogwaardige prestaties voor industrie en consumenten

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale provider van IoT-oplossingen, lanceert vandaag de SG885G-WF, het vlaggenschip van de Android smart module van de nieuwste generatie. Dankzij hoogwaardige prestaties en rijke mediafuncties, is de smart module ideaal voor applicaties voor de industrie en voor consumenten die groot verwerkingsvermogen en krachtige multimediafuncties vereisen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230724786079/nl/

Quectel unveils next generation SG885G-WF Android smart module ideal for high-performance industrial and consumer IoT applications. (Photo: Business Wire)

Quectel unveils next generation SG885G-WF Android smart module ideal for high-performance industrial and consumer IoT applications. (Photo: Business Wire)

De module wordt aangedreven door de Qualcomm®QCS8550 System-on-Chip (SoC) voor IoT van Qualcomm Technologies, Inc., goed voor een indrukwekkende combinatie van flexibiliteit en prestaties. Het ondersteunt wifi 7, Bluetooth 5.3, en bevat 2×2 Wi-Fi MIMO-technologie, zodat gebruiker betere verbindingsopties kunnen benutten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr