20:06 uur 24-07-2023

Orthogon Therapeutics bereikt belangrijke technische mijlpaal en haalt $ 6 miljoen voor een baanbrekend geneesmiddel op tegen het BK-virus

Het bedrijf kondigde de ontwikkeling aan van het eerste antivirale middel ter bestrijding van het BK-virus, een van de meest voorkomende virale infecties bij transplantatiepatiënten.

CANTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Orthogon Therapeutics LLC, een pionier op het gebied van antivirale therapeutica, kondigt vandaag een dubbele overwinning aan. Orthogons hoofdmolecule heeft met succes acute toxiciteitsstudies afgerond en een cruciale technische mijlpaal behaald. Dit heeft een extra $ 3 miljoen opgeleverd van een gespecialiseerde investeerdersgroep in de gezondheidszorg. Hiermee is een financiering van $6 miljoen van het afgelopen jaar afgerond en komt Orthogon op een formidabele $18,5 miljoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Ali H. Munawar, Ph.D.

Chief Executive Officer

info@orthogontherapeutics.com
1-339-502-8643

www.orthogontherapeutics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr