22:32 uur 24-07-2023

Een dochteronderneming van Walton Street heeft de overname afgerond van Advance Real Estate, een ontwikkelings- en exploitatiemaatschappij voor industrieel vastgoed in Mexico met een portefeuille van ruim 96,6 miljoen vierkante meter industriële…

 

Een dochteronderneming van Walton Street heeft de overname afgerond van Advance Real Estate, een ontwikkelings- en exploitatiemaatschappij voor industrieel vastgoed in Mexico met een portefeuille van ruim 96,6 miljoen vierkante meter industriële en logistieke verhuurbare ruimte

 

MÉXICO CITY–(BUSINESS WIRE)– Een dochteronderneming van Walton Street Capital, L.L.C (“Walton Street”) heeft de overname afgerond van Advance Real Estate. Advance Real Estate is een ontwikkelings- en exploitatiemaatschappij voor industrieel en logistiek vastgoed in Mexico en heeft een portefeuille van 61 “Class A” industriële panden met meer dan 96,6 miljoen vierkante meter bruto verhuurbare oppervlakte (BVO) en meer dan 12,6 miljoen vierkante meter grond voor industriële ontwikkeling met een capaciteit voor de ontwikkeling van ongeveer 6 miljoen vierkante meter aan extra BVO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Walton Street Capital, L.L.C.
Jessica Jahn
(312) 915-2859
jjahn@waltonst.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr