16:22 uur 20-07-2023

‘Never Give Up’, Usain Bolt en Colin Jackson over records, de PUMA-familie en de toekomst

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd sportbedrijf PUMA kondigt een interview aan met de snelste man ter wereld, Usain Bolt, en een iconische sprint- en hordeloper, Colin Jackson, om het 20-jarig jubileum tussen PUMA en Bolt te vieren in juli.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230720763487/nl/

The dynamic conversation between Usain Bolt and Colin Jackson provides an engaging glimpse into the life of a sporting legend. (Photo: Business Wire)

The dynamic conversation between Usain Bolt and Colin Jackson provides an engaging glimpse into the life of a sporting legend. (Photo: Business Wire)

Link naar de volledige video: HIER.

Terwijl hij terugkijkt op zijn opmerkelijke traject, drukt Bolt zijn diepe band met PUMA uit door te verklaren: “Dit merk is altijd mijn keuze geweest. We zijn familie geworden en doen fantastisch werk samen. Ik ben er trots op er deel van uit te maken.” Terugkijkend op zijn vroege dagen als aspirant-atleet, deelt Bolt zijn opwinding bij het ontvangen van zijn eerste PUMA-tenue, en beschrijft hij het moment als een droom die uitkomt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
PUMA
Gudrun Cämmerer

Teamhoofd Global Brand PR

gudrun.caemmerer@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr