19:30 uur 20-07-2023

LTIMindtree en CYFIRMA vormen een team om moderne verbonden digitale organisaties tegen nieuwe cyberbedreigingen te beschermen

EDISON, N.J. & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, kondigt met genoegen haar strategische partnerschap aan met CYFIRMA, een bedrijf gespecialiseerd in landschapsbeheerplatformen voor externe bedreigingen, om de bedreigingsintelligentiecapaciteiten van haar XDR-platform te verbeteren en ondernemingen wereldwijd te helpen om mogelijke risico’s en bedreigingen te identificeren, te beoordelen en te beheren.

Larsen & Toubro, de overkoepelende organisatie van LTIMindtree, heeft via haar L&T-innovatiefonds onlangs in CYFIRMA geïnvesteerd in een financieringsronde van pre-Serie B. Aangezwengeld door deze investering zal het partnerschap de ruime domeinexpertise en de aanpak gevoerd via het platform, toonaangevend op de markt, van LTIMindtree combineren met CYFIRMA’s aanbiedingen voor landschapsbeheer van externe bedreigingen om bedrijven een volledig begrip te bieden van hun cyberpositie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr