23:00 uur 20-07-2023

De AI-revolutie: Solidus AI Tech kondigt nieuw hoogwaardig datacenter aan

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Artificiële intelligentie (AI) is een transformerende kracht geworden, die een revolutie teweegbrengt in industrieën en stilletjes ons leven en werk hervormt. Dit jaar heeft AI een opmerkelijke overgang gemaakt, het publieke domein betreden en veel aandacht gekregen. Terwijl AI een exponentiële groei blijft doormaken, erkennen grote bedrijven het potentieel ervan en integreren het actief in hun activiteiten. Temidden van dit landschap is Solidus AI Tech, geleid door de visionaire ondernemer Paul Farhi, naar voren gekomen als een geduchte concurrent. Met een missie om gevestigde spelers uit te dagen, stelt Solidus AI Tech zich voor om de toekomst van AI mogelijk te maken met behulp van Blockchain.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SINA ABDOLALI

CHIEF MARKETING OFFICER

sina@ai-tech.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr