09:00 uur 19-07-2023

Vneuron Risk and Compliance verkozen tot beste leverancier van antiwitwasoplossingen bij Waters Rankings Awards 2023

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Vneuron Risk & Compliance is vereerd aan te kondigen dat het bedrijf tot “Best AML Compliance Solution Provider” voor 2023 is gekozen door Waters Rankings Readers en haar gewaardeerde klantenkring. Deze prestigieuze erkenning komt voort uit de jaarlijkse stemming van de uitgever, waardoor Vneuron’s positie in de branche wordt verstevigd.

Tijdens de eenentwintigste editie van de Waters Rankings awards-competitie werden 35 awards uitgereikt in vijf categorieën, waaronder transactiediensten, handelsinstrumenten, datamanagement, risicomanagement voor naleving en infrastructuur/connectiviteit. Elke award is een erkenning van de uitmuntende wereldwijde prestaties van de uiteindelijke winnaar.

In de categorie Best AML Compliance Solution Provider heeft Vneuron Risk & Compliance gewonnen van de 17 genomineerde wereldwijde leveranciers, een opmerkelijke prestatie gezien de eerdere dominantie van gevestigde leveranciers in deze categorie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen kunt u contact opnemen met:

Ameni Naimi

press@vneuron.com

Voor overige vragen:

hello@vneuron.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr