09:53 uur 19-07-2023

Sims Limited debuteert in de FTSE4Good Index Series

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Sims Limited (ASX: SGM), wereldleider op het gebied van duurzaamheid en facilitator van de circulaire economie, heeft vandaag aangekondigd dat het in de FTSE4Good Index Series is opgenomen.

De FTSE4Good Index Series, opgezet door de internationale index- en dataprovider FTSE Russell, is ontworpen om de prestaties te meten van bedrijven die solide milieu-, sociale en governancepraktijken laten zien. De FTSE4Good-indexen worden gebruikt door een breed scala aan marktpartijen om verantwoorde beleggingsfondsen en andere producten te creëren en te beoordelen. FTSE Russell-indexen beoordelen prestaties op gebieden zoals corporate governance, gezondheid en veiligheid, anticorruptie en klimaatverandering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investors
Ana Metelo

Director, Investor Relations

ana.metelo@simsmm.com

Media
Réal Hamilton-Romeo

Global Head, Communications and Marketing

real.hamiltonromeo@simsmm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr