15:42 uur 19-07-2023

MultiBank Group bemachtigt een Europese CySEC Broker-licentie en wordt daarmee de meest gereguleerde financiële derivateninstelling ter wereld met 12 toezichthouders

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– MultiBank Group, de grootste financiële derivateninstelling ter wereld, heeft aangekondigd dat haar nieuwste dochteronderneming, MEX Europe Ltd, een licentie heeft gekregen van de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) om diensten te verlenen aan klanten in volledige overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op de Europese markten .

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230719380072/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Deze prestatie markeert een nieuwe belangrijke mijlpaal voor de Group en toont haar voortdurende toewijding aan het bereiken van het hoogste niveau van regelgevende normen en veiligheid van fondsen.

We zijn enorm trots op het verkrijgen van de CySEC-licentie, een weerspiegeling van onze toewijding aan het continu ontwikkelen van ‘s werelds toonaangevende gereguleerde financiële producten en services-ecosysteem, ” aldus Naser Taher, voorzitter van MultiBank Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dareen Issa

00971504128656

Dareen.issa@multibankfx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr