09:42 uur 19-07-2023

Informatie van The Estée Lauder Companies Inc. betreffende een cyberbeveiligingsincident

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– The Estée Lauder Companies Inc. (NYSE: EL) heeft een cyberbeveiligingsincident vastgesteld waarbij een niet-geautoriseerde derde partij toegang heeft verkregen tot bepaalde systemen van het bedrijf. Nadat het bedrijf kennis had genomen van het incident, heeft het bedrijf proactief een aantal systemen uitgeschakeld en onmiddellijk een onderzoek ingesteld met de hulp van vooraanstaande externe cyberbeveiligingsexperts. Het bedrijf coördineert daarnaast met wetshandhavende instanties. Op grond van de huidige status van het onderzoek vermoedt het bedrijf dat de onbevoegde partij bepaalde gegevens uit de systemen heeft verkregen. Het bedrijf werkt eraan om inzicht te verkrijgen in de aard en omvang van deze gegevens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bij vragen: www.elcompanies.com/en/news-and-media/contact-us.

Check out our twitter: @NewsNovumpr