10:00 uur 19-07-2023

34% van de professionele beleggers is geïnteresseerd in het ontwikkelen van financiële producten met als thema biodiversiteit

Clarity AI en GIST Impact Host succesvol virtueel evenement over beleggen en biodiversiteit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd technologieplatform voor duurzaamheid, Clarity AI en leverancier van impactgegevens en -analyse GIST Impact hebben onlangs meer dan 180 vermogensbeheerders, vermogensbeheerders en vermogensbezitters bijeengeroepen voor een zeer boeiend virtueel evenement, om de cruciale rol van biodiversiteit in het investeringslandschap te bespreken.

Het virtuele evenement belichtte de substantiële inzet van financiële instellingen om biodiversiteit op te nemen in hun besluitvormingsprocessen. Met name de 140 ondertekenaars van het Finance for Biodiversity-initiatief beheren gezamenlijk een indrukwekkend vermogen van $ 20 biljoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity AI Media Contact
Edelman Smithfield

clarityai@edelmansmithfield.com

GIST Impact Media Contact
Alexandra Downs

alexandra@gistimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr