18:47 uur 18-07-2023

Workforce Analytics gebruikt Gurobi om toewijzing van middelen radicaal te veranderen

Succesverhaal benadrukt de kracht van wiskundige optimalisatie in personeelsbeheer

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, de leider op het gebied van technologie voor beslissingsinformatie, heeft vandaag een nieuwe casestudy aangekondigd waarin de complexe uitdagingen van personeelsbeheer worden onderzocht en hoe Workforce Analytics deze uitdagingen met succes aanpakt met Gurobi.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230718302739/nl/

Deze casestudy laat zien hoe Workforce Analytics een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bedrijven hun personeel beheren. Door middel van geavanceerde wiskundige modellering en Gurobi’s geavanceerde oplossend vermogen kunnen bedrijven de toewijzing van middelen optimaliseren, waardoor de klantenservice wordt verbeterd, de naleving van de wet wordt gegarandeerd en het bedrijfsresultaat wordt verbeterd.

Workforce Analytics heeft de robuuste optimalisatiesoftware van Gurobi toegepast om zeer efficiënte roosters op te bouwen die voldoen aan de wettelijke vereisten, de bedrijfsregels volgen, een optimale personeelsdekking bieden en rekening houden met verschillende personeelsvereisten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr