06:06 uur 18-07-2023

One Banana presenteert haar 2022 Sustainability Report: Een toekomst gebouwd op duurzaamheid

CORAL GABLES, Fla.–(BUSINESS WIRE)– One Banana, the Better Banana Company, presenteert zijn negende duurzaamheidsrapport. Het biedt een geactualiseerd overzicht van de prestaties van de AgroAmerica-bananendivisie en de resultaten die in 2022 zijn bereikt door middel van de Corporate Sustainability Strategy.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230717751138/nl/

One Banana Sustainability Report 2022 details the company's structure, governance, strategy, and management, with a specific focus on the material issues identified. Over the past year, One Banana has worked on environmental, social, and governance topics relevant to the business. (Photo: Business Wire)

One Banana Sustainability Report 2022 details the company’s structure, governance, strategy, and management, with a specific focus on the material issues identified. Over the past year, One Banana has worked on environmental, social, and governance topics relevant to the business. (Photo: Business Wire)

“Met groot plezier maken we bekend dat het jaar 2022 het hoofdstuk van onze huidige strategie afsluit en een belangrijke nieuwe transformatie inluidt. Onze solide basis in duurzaamheid is de drijvende kracht achter een robuuste strategische integratie die ons pad in 2023-24 zal bepalen. Deze opwindende stap neemt ons mee naar constante verbetering en een duurzamere toekomst,” verklaart Fernando Bolaños, CEO van AgroAmerica.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Susana Perez

Communications and Public Relations Coordinator

sperez@agroamerica.com
(+502) 5554-8774

Check out our twitter: @NewsNovumpr