19:05 uur 18-07-2023

Financial House kondigt benoeming aan van Nicole Zimmermann in zijn raad van bestuur

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Financial House, een bedrijf voor e-moneydiensten en betaaloplossingen, is verheugd de benoeming van Nicole Zimmermann als nieuw, niet-uitvoerend directeur en lid van de Raad van Bestuur aan te kondigen. Deze aankondiging benadrukt de voortdurende plannen van Financial House om zijn bedrijfsactiviteiten wereldwijd uit te breiden en de sterke grensoverschrijdende en betalingsinfrastructuur uit te breiden met zowel marktleiders als start-ups.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230718468400/nl/

Financial House Announces Appointment of Nicole Zimmermann to its Board of Directors (Photo: Business Wire)

Financial House Announces Appointment of Nicole Zimmermann to its Board of Directors (Photo: Business Wire)

Nicole is een gerespecteerd marketing- en bedrijfsmanager met diepgaande expertise in global branding, verandermanagement en bedrijfstransformatie. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in grote, wereldwijde organisaties, van telecommunicatie tot geldtransfers en wereldwijde betalingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sevket Tumer, partnerschapsmanager en bedrijfssecretaris Financial House

sevket@financialhouse.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr