19:38 uur 18-07-2023

Andersen Global versterkt het Britse platform met wereldwijde mobiliteitsmogelijkheden

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft haar aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk uitbreiden via een samenwerkingsovereenkomst met het toonaangevende wereldwijde mobiliteitsbedrijf Global Tax Network Ltd (GTN UK).

Al meer dan 20 jaar biedt het team van professionals van GTN UK klanten wereldwijde mobiliteitsdiensten, waaronder advies voor werkgevers en rechtverkrijgenden, ontwikkeling van belastingbeleid, voorbereiding en naleving van belastingaangiften, socialezekerheidsplanning en internationaal salarisadvies.

Mede-oprichter en Managing Partner Richard Watts-Joyce zei: “Onze prioriteit was en blijft onze klanten. Door samen te werken met Andersen Global, zullen we nauw samenwerken met de aangesloten en samenwerkende firma’s om klanten een volledig pakket van geïntegreerde, grensoverschrijdende diensten te bieden.”

“De enorme expertise en gedeelde kernwaarden van GTN UK voorspellen een synergetische werkrelatie met onze aangesloten en samenwerkende bedrijven”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De toevoeging van GTN UK verstevigt onze aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk terwijl we doorgaan met het uitbouwen van ons wereldwijde multidisciplinaire servicemodel.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 14.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 400 locaties via haar aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr