21:44 uur 17-07-2023

LTIMindtree realiseert 8,2% omzetgroei op jaarbasis in CC

Stevige groei in belangrijke verticale markten en een sterke orderinstroom

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een wereldwijd bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, heeft vandaag zijn geconsolideerde resultaten bekendgemaakt voor het eerste kwartaal, eindigend op 30 juni 2023, zoals goedgekeurd door zijn raad van bestuur.

In het eerste kwartaal van boekjaar FY24 realiseerde LTIMindtree een omzetgroei van 8,2% op jaarbasis in constante valuta. Onze belangrijkste verticals BFSI, Productie & Middelen en Hi-Tech, Media en Entertainment, die 75% van onze inkomsten uitmaken, presteerden goed. Onze strategische programma’s werpen hun vruchten af en dat is te zien aan de opwaartse beweging binnen onze klantencategorieën. De orderinstroom bleef toenemen en bereikte dit kwartaal 1,41 miljard dollar. Dankzij onze strenge bedrijfsvoering behaalden we een EBIT van 16,7% en een PAT van 13,2%.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact mediarelaties: shambhavi.revandkar@ltimindtree.com / media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr