21:34 uur 17-07-2023

Experian publiceert marktonderzoek 2023 over voorspellende analyses en ModelOps voor financiële instellingen

Uit nieuw onderzoek blijkt dat financiële instellingen belemmeringen ondervinden van trage tijdlijnen voor de ontwikkeling van modellen, waardoor bedrijven niet ten volle kunnen profiteren van de allernieuwste technologie

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian, het toonaangevende wereldwijde informatiedienstverleningsbedrijf, heeft vandaag zijn diepgaande marktonderzoek onthuld over de staat van voorspellende analyses en de toekomst van ModelOps (modelactiviteiten) voor financiële instellingen, getiteld ‘Accelerating Model Velocity in Financial Institutions.’ Het onderzoek ondervroeg 415 organisaties voor consumentenleningen in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië en biedt belangrijke trends en inzichten in modelbouwtrends bij financiële instellingen in drie van de grootste markten ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr