17:47 uur 17-07-2023

Aangepast Syndeo-apparaat van Hydrafacial maakt debuut op Dior Spa Cruise 2023

LONG BEACH, Californië–(BUSINESS WIRE)– The Beauty Health Company (NASDAQ: SKIN), de thuisbasis van het merk Hydrafacial, voer mee op de rivier de Seine met de Dior Spa Cruise en liet het publiek daar voor het eerst kennismaken met een aangepast Hydrafacial Syndeo-apparaat in het kenmerkende wit en goud van Dior.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230717984066/nl/

Hydrafacial Debuts Custom Syndeo Device on Dior Spa Cruise 2023 (Photo: Business Wire)

Hydrafacial Debuts Custom Syndeo Device on Dior Spa Cruise 2023 (Photo: Business Wire)

Gasten aan boord van de twee uur durende dagcruise konden genieten van Dior powered by Hydrafacial-behandelingen en andere holistische behandelingsprogramma’s op maat voor absoluut mentaal, emotioneel en fysiek welzijn, en dat alles onder het genietend van de bruisende Parijse zomer langs de overs van de rivier. De Dior Spa Cruise voer van 3 tot 14 juli 2023 door Parijs ter gelegenheid van de Haute Couture Fashion Week.

“We verheugt ons zeer dat wij werden uitgekozen om de gezichtsbehandelingen te verzorgen op de zomerse wellnesscruise van Dior en we wilden deze gelegenheid aangrijpen om onze samenwerking luister bij te zetten en om Europa te laten kennismaken met de Hydrafacial Syndeo, ons verbonden behandelingsapparaat van de volgende generatie. En hoe konden we dat beter doen dan door een oogverbllindend visueel eerbetoon te creëren?” aldus Andrew Stanleick, Presiden en CEO van BeautyHealth.

Het aangepaste Hydrafacial-apparaat heeft een strakke witte buitenkant met gouden accenten, een kenmerkend extra groot aanraakscherm en de Hydrafacial-toverstaf met een gepersonaliseerd CD-beeldmerk voor Dior.

BeautyHealth introduceerde Hydrafacial Syndeo in maart in Europa, na het succesvolle debuut in de VS in 2022. Het is het eerste digitaal verbonden apparaat in zijn soort en tilt elke behandeling naar een hoger niveau dankzij de combinatie van de ongeëvenaarde resultaten van de gepatenteerde vortex-fusietechnologie van Hydrafacial en een digitale beleving. Door middel van een verbonden interface kunnen behandelaars elke behandeling naadloos registreren, deze personaliseren op basis van de huidbehoeften en voorkeuren van de klant, en protocolrichtlijnen raadplegen op het scherm, allemaal via contactloze bediening door middel van gebaren voor een modernere en hygiënischere werkomgeving.

De aangepaste Dior-kleurstelling voor de Syndeo is de nieuwste innovatie die voortkomt uit de samenwerking tussen Hydrafacial en Dior, aangekondigd in februari 2023. De merken ontwikkelden gezamenlijk de Dior powered by Hydrafacial-behandeling, waarbij het beste van Dior-huidverzorging wordt gecombineerd met de technologie van Hydrafacial. Het protocol werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de grootse opening van de Dior Spa in Hotel du Cap-Eden-Roc in april en is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Dior Spa’s wereldwijd.

Over The Beauty Health Company

The Beauty Health Company (NASDAQ: SKIN) is een wereldwijd bedrijf dat baanbrekend werk verricht en elk jaar miljoenen huidgezondheidsbehandelingen uitvoert die consumenten helpen een geheel nieuwe kijk te krijgen op hun relatie met hun huid en lichaam en hernieuwd zelfvertrouwen op te doen. Onze merken zijn grensverleggend: Hydrafacial™ voor hydradermabrasie, SkinStylus™ voor microneedling en Keravive™ voor een gezonde hoofdhuid. Samen met onze krachtige kring van schoonheidsspecialisten, partners en consumenten bieden we een persoonlijke benadering tot huidgezondheid voor alle leeftijden, geslachten, huidtinten en huidtypes in meer dan 90 landen. We zetten ons in om steeds bewuster te kijken naar hoe we zaken doen om een positieve impact te hebben op onze samenleving en op de planeet. Kijk voor een lokale leverancier op https://hydrafacial.com/find-a-provider/ en voor meer informatie op beautyhealth.com of LinkedIn.

Bron: BeautyHealth

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hydrafacial Amerikaanse media: Marina Maher Communications | Hydrafacial@hellommc.com
Hydrafacial beleggers: The One Nine Three Group | BeautyHealthIR@the193.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr